Mercedes w211 2.7 cdi,110 nél letilt és szerviz üzemmódba kapcsol. Mi a hiba?
Szerintem az index belever a karterba...
A szerelők csak megnézték, vagy volt valami diagnosztika is? A szervíz üzemmódnak szerintem biztos vonzata néhány tárolt hiba/hibakód is, ami alapján többet lehetne mondani. Innen a fotelból kicsit macerás, mert tegnap kölcsönadtam a varázsgömbömet haveromnak és még nem hozta vissza.. :/
#2 kizart hogy az index lenne, annak mas a tunete... Szerintem inkabb a dugattyu visszahuzo rugo gyengult el...
Velemeny?
Amugy pedig vidd el egy diagnosztikara, ott sok minden kiderulthet....
"Azt gondoltam,esetleg valaki már átélt hasonló problémát."
Biztosan élt át más is, de 110-nél legalább 30-féle dolog miatt kapcsolhat szerviz üzemmódra az autód. Ha felsoroljuk az összeset attól még nem leszel előrébb :D
"A márkaszervíz egy dolog miatt jó."
Azért tegyük hozzá, hogy márkaszerviz és márkaszerviz között is van különbség.
Haverék egyszer megtörték a WagonR-t, az egyik Suzuki szerviz 1 200 000-ret mondott javításra, egy másik 300 000 + légzsák áron vállalta ( a két légzsák indítóval valami 120 000 körül volt).
Te egy normálisabb szervizben dolgozol ezek szerint :D
#7:
Persze, hogy van különbség. Üzemeltetőtől függ.
Szerintem a lényeg, az, hogy a hibát megszüntessük a szükséges anyaggal és munkával. Korrekt minőségben és áron. Van olyan szerelő, aki fikáz egy autót, mert nincs hozzá műszerezettsége, tapasztalata és az ügyfél is elhiszi, hogy "a szemét elektronika". Cserélgwt mindenfélét tippek alapján és az ügyfél még akkor is a "drága márkaszervízre" haragszik.
Egyénként a konkrét kérdésre, szerintem szívóoldali gond lesz. De ez is tipp, nem készpénz.
A hiba kiolvasó műszer,azt írja ki,valahányszor előfordul a letiltás: EGR vezeték szakadt.
De,új az EGR szelep,új az összes kábel a motortérben,új a turbó vezérlő stb.A hiba mégis fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!