Hogy ha szétszedek egy simson blokk közepet tömítés csere miatt, akkor a gyújtást újra be kell állítani?
Figyelt kérdés
Ha jól látom a videókban hogy teljesen újra be kell állítani a gyújtást? Nem elég ha megkarcolom a tengely meg a többi dolgot egy kicsit annyira hogy mindent lássak majd a végén hogy mi meddig volt beállítva?2014. máj. 3. 22:19
1/5 anonim válasza:
Megszakítós gyújtásnál 2 tényező befolyásolja hogy hol legyen a gyújtás. Az egyik az alaplap helyzete, a másik a megszakító hézaga. Szétszedésnél a megszakítóhoz nem kell nyúlni, az alaplapot viszont le kell venni. Ha megjelölöd az alaplap helyzetét, akkor összerakás után kutya kötelessége ugyanazt az előgyújtást produkálni mint szétszedés előtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) Ment a zöld.
2014. máj. 4. 09:13
3/5 anonim válasza:
Én azért le szoktam ellenőrizni. Biztos ami biztos.
4/5 anonim válasza:
a tengelyt nem kell megkarcolni, arra van az ék, hogy a lendkereket csak a megadott pozícióba tud felrakni...
az alaplapot és blokk közepet kell összejelölni, összerakáskor meg ugyanúgy visszatenni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Mostmár egyre jobban bízom benne hogy menni fog :D ma rendeltem meg az alkatrészeket. Úgyhogy kövi hétvégén hozzá is fogok majd.
2014. máj. 4. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!