Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a teherautókról? Az alvázra ponyvás felépítményt raknék rá.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 3. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Látni kéne őket élőben, és főleg menni velük. Kép alapján én a másodikat (szürke MP1) választanám, de ebben benne van az is, hogy én sofőr vagyok, és az a legkényelmesebb fülke. Valamint azon látszik, hogy volt gazdája. Telligent váltó, de van kuplungpedál ez is pozitív, hátfalas, elég jó állapotúnak tűnnek a gumik (a minőséget így nem lehet megállapítani, de mintázat van), elől hátul légrugó(mondjuk cserefelépítményesnél ez alap), és nem utolsósorban ez 350 lóerős. Tehát én ezt választanám.
2014. máj. 3. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem. Itthon most még az Euro 3 az a kedvezményes útdíj kategóriába tartozik, de ha gurul a gyógyszer a minisztériumban ( és várhatóan 9-18 hónapon belül fog ) , akkor ez is átcsúszik a "bünti" kategóriába, mint a mostani EuroII-es autók.

ha hosszú távra tervezel ezekbe már nem éri meg belefogni, mert ha emelik a környezetvédelmi besorolásoknál a limitet, akkor senki nem fogja kifizetni a fuvardíjad, a kocsi meg eladhatatlanná válik.

Mivel az euro4 elég átmeneti széria lett és mindenképp euro5-ös autóban gondolkoznék. Ha nem megy a bolt, akkor azt két év múlva is még árában tudod majd eladni..

2014. máj. 4. 03:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekünk a cég kifizeti az útdíjat én meg akarnék drágább autót venni.
2014. máj. 4. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Most kifizeti az útdíjat? És melyik tarifával?

Azért nem mindegy, hogy J2 re 42,42 forintot ad vagy 57,39-et. Nálunk kamionon pl csak az euro III-as útdíjat fizetik ami 86,7Ft, ha euro I-es kocsival dolgoznánk akkor kilométerenként 44 forintot be kellene nyelni, mert ott már 130 forint a km díj.

2014. máj. 4. 07:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem most euro2-es autóm van és kifizeti azt is.
2014. máj. 4. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Reménykedjünk, hogy így is marad. Nem sok cég hajlandó kifizetni az Euro II-es tarifát.
2014. máj. 4. 07:25
 7/7 4165 ***** válasza:
Valóban a 350pacis a legértelmesebbnek tűnő. Vonófej és hátfal is van.
2014. máj. 6. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!