Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagycsaládosoknak milyen...

Nagycsaládosoknak milyen autót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Nos igazából nem engem érdekel a válasz, csak egy rokonomékhoz ellátogatot a harmadik gólya is és rögtön kettőt hozott. Említettem nekik ezt az oldalt megkértek kérdezzem meg. Szóval egy olyan kocsira lenne szükségem, ami kimondottan családi autó és több, mint 5 személy elfér benne kényelmesen. Elég sokat is utaznak, mert mindkét szülő szülei legalább 200km-re vannak, hogyhogy nem ellenkező irányba :) Ilyan feltételekhez tudnátok mondani autót, esetleg kisbusz? Több gyermeket már nem terveznek, pénzről eddig nem volt szó mennyit szánnak rá, de ugye egyből két gyermek mellet nem tudnák 5-10 Milliós kocsit vállalni
2014. máj. 2. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát én Ford Galaxy-t vennék, de mégis mekkora összeg áll rendelkezésre? Azért 6 embert nem tennék be egy régi szarba, megmondom őszintén. Szóval 3-4 millió legalább van nekik csak az autóra?
2014. máj. 2. 23:37
 2/8 A kérdező kommentje:
ezt így tényleg nem tudom, van most egy kocsijuk vw golf, meg nem szegények szóval telik rá, nem is sürgős még... gondolom max olyan 4
2014. máj. 2. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Renault Grand Scenic.

Ezt használom, ha lecserélem, akkor vagy ugyanilyen csak újabb kiadásra vagy valami Ford-ra. Imádom ezt a kocsit, amit tudni kell róla: ha vigyáznak rá nehezen megy tönkre, de persze ilyenkor is előfordulhat, és mit ad Isten, francia, tehát drága az alkatrész. De jön a jó: renault, azaz francia. Ez mindent elmond. Jó motor, jó váltó, jó felfüggesztés, kényelmes ( én már aludtam benne amikor éjszakára kidobott az asszony... ), 7 ülés ( bár a leghátsó kettő nem a legjobb felnőtteknek, gyerekeknek kiváló ), nagy csomagtér, sok kis zegzug, beépített computer, gps, stb, és nekem nagyon tetszik a panoráma tető ( ja, automata klíma és ablakok ).

2-szer voltunk vele Olaszországban, 2-szer Horvátországban és idén megyünk vele majd 4-ére Erdélybe. És bírja, és "tetszik neki".

2014. máj. 3. 00:18
 4/8 Vizéli László ***** válasza:
100%
Opel Zafira, Kia Carens ezek is 7 személyesek a fent említetteken kívül. A megbízhatóságukat azt sajnos nem tudom.
2014. máj. 3. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen 7 ülésest. Mivel ilyen kicsiknél még az egyik szülőnek azért foglalkoznia kell velük menet közben, ezért gondolom legnagyobb gyerek jobb első ülésre, anya a középső sorba, a 3 aprócskát meg a két másik üléssorban el tudják helyezni ülésestől.

Unokanővéreménél 3 fiú van, a kicsik ikrek. Úgyhogy nagyon gyorsan kicsi lett a Toyota Avensis, amit elcseréltek 7 üléses Ford S-Maxra.

Nekik bevállt.

"ha vigyáznak rá nehezen megy tönkre" - minden tönkremegy. És 8 éves kora / 300e km után minden rohamosan romlik ha nem költenek rá olajcserén kívül. Teljesen mindegy milyen márka: az injektorok, légtömegmérők, turbok, generátorok, elektronikai cuccok, futóműalkatrészek, zárak nem válogatnak, elromlanak mindegyiken.

2014. máj. 3. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
*2 másik üléssor = középső + hátsó
2014. máj. 3. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:

A rokonságban van két nagy család akiknek szintén nagyobb autóra volt szükségük.

Az egyiküknek

Toyota previa van

[link]

a másikuk pedig Chrysler Voyagert vettek

[link]

A kényelemre egyikük sem panaszkodott.De szerintem a toyota prievában hátul kényelemesen csak gyerekek férnek el.

2014. máj. 3. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Az egyik gyerkőc 3 a másik 6 éves szóval, mire a két leendő pici nem férne el hátul, addigra a nagynak már lehet saját auótja lesz :) Egyébként köszönöm a válaszokat, rengeteg hasznos érkezett, és beszéltem velük azóta, kb ilyen 2-3 Millió Ft-ot szánnak rá, szóval még az árakat is remekül belőttétek:) Köszönöm midnenki válaszát, persze még jöhetnek.
2014. máj. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!