Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten a Margit szigeten/k...

Budapesten a Margit szigeten/körül, hogy tudok autóval parkolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Május végén megyünk fel pestre, a szigeten lesz egy esemény. Mivel Tolna megyében lakok és nagyon ritkán járok pesten fogalmam sincs, hogy hol tudnék megállni, úgy hogy ne is kelljen kilómétereket gyalogolni. Régebben voltunk autóval a szigeten akkor be lehetett autóval menni a szigetre és ott parkolni, de volt olyan is, hogy a Dunaparton parkoltunk. Melyikre van lehetőség, és melyiknek mik az egy napra szóló díjai?

2014. máj. 2. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 500 ft/óra a Margit-szigeten a parkolás, van fizetős parkoló (más nincs is!), az Árpád-hídról lehet lehajtani. A Duna parton már az alsó rakparton is fizetni kell, és úgy tudom a 13. kerület minden részén van parkoló automata.

A 13. kerületben kb. 400 ft/óra a parkolás, szektoronként lehet több pár forinttal.

Egyébként Budapesten a zöldövezeteken kívül lassan már mindenhol kötelező a parkolási díj.

2014. máj. 2. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval akkor a szigetre is be lehet hajtani, és ott fizetős. A Hajtós Alfréd uszodában lesz a verseny oda viszek pár embert.
2014. máj. 2. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A kicsi gond, hogy a parkoló a sziget másik végénél van, mint írta az első válaszoló! Bár az első 30 perc ingyenes, de onnét még kb 1,5 km az uszoda!
2014. máj. 2. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom elég messze van a parkoló. De akkor a szigeten is van ehetőség megállásra.
2014. máj. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!