Opel Vectra C vag Skoda Superb?
Figyelt kérdés
Mindkettő 1.9-es dízel és 2006 körüli évjárat. Melyik megbízhatóbb?2014. máj. 2. 19:01
2/4 anonim válasza:
Nekem Skoda Superb-em van 2006-os 1.9es.Én meg vagyok vele elégedve.Számomra megbízható.
3/4 anonim válasza:
Nekem '05-ös Superbem volt, 1.9tdi-vel. Nagyon megbízható és nagyon jó autó. C Vectráról nem sokat tudok, de mivel Opel, biztos olcsó az alkatrész.
4/4 anonim válasza:
Egyértelműen Skoda Superb! Anyum most vette a legújabbat és valami haláli milyen jól felszerelt és designos autó! A legújabb superb minősége lehagy a nagyobb márkák típusai közül egész sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!