Milyen terepjárót vegyek ami nem drága és egyuttal megbízható, nem eszik sokat? (1MFt kb)
Ez tényleg viszi a terepet és még pénzed is marad:D
Niva mint álcaterepjáró???
Lehet, h a 15 litert megeszi városba, de 4 jó eredeti oroszgumival (olcsóbban kijön, mint személyautóra egy 14-15-ös garnitúra(4)) még a "falon" is felmegy. Az elektronikája nem ázik be (m "nincs"), és ha elromlik?? 100-200e között az egész autót felújítod, és akkor 5-7 évig gondmentes, na ezt próbáld meg pl egy vitarával, ennyiből talán a hajtás ha megvan, ha meg...De gondolom megint az a legokosabb, aki még niva közelébe se volt...
Utsónak igaza van!
Am én még ajánlom az opel campo -kat.
olcsók azok is, és egész jók terepen.
De valami fiatalbbat nézz
Lada Niva, szerintem is.
vagy vegyél Suzuki Samurait az a legeslegjobb
csak ne pickupot mert ha nem terheled a platót hátul a laprugók a pattogásba elfáradnak és sűrűn kell cserélni
de, nekem pont az a bajom, hogy voltam niva közelében, sőt benne is, többet mint szerettem volna, de tudodmit okoska, számoljunk 1-et:
niva 15L/100km(bár az a 16,5-öt megette, de számoljunk ezzel)
feroza 8L/100km(és itt sem a levegőbe beszélek)
nézzük meg, mi a különbség 150000 kilóméter megtétele alatt.
niva: 150000x0,15=22500 liter ami 290 forinttal számolva: nagyjából 6,5 millió forint.
feroza: 150000x0,08=12000 liter ami 290 forinttal számolva ismételten: 3,5 millió forint.
Okoska, ekkora árkülönbségből már simán vehetsz magadnak egy viszonylag új autót is, de még körülbelül 4 jó állapotú ferózát egészen biztosan. és akkor nem beszéltünk a niva pattogós, bizonytalan futóművéről, a kényelmetlen üléseiről, az iszonyat menetzajáról, és a pontatlan lötyögős váltójáról, ami tökéletesen élvezhetetlenné teszi az autózást, ha a tények nem beszélnének magukért.
de nyomjad csak okostojás, biztos régebbóta szerelsz autókat mint én, úgyhogy megkérnélek hogy az eladó "űberzsír" autódat ne itt próbáld rásózni a gyanútlan szerencsétlenekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!