Mi baja lehet a babetta gyújtásnak?
Figyelt kérdés
segítséget kérnék , hogy tudom kiszűrni, hogy melyik elem lehet hibás a babetta gyújtásomban ? van multiméterem is , ha esetleg lehet mérni valamit, esetleg a tirisztoros részhez kérnék valami helyettesítő kapcsolást, ami bevált, az a fajta gyújtásom van, ahol külön van a fekete doboz2014. ápr. 29. 20:43
1/1 Józsi21 válasza:
Ha még aktuális: [link]
Az oldal közepe táján Tóni bácsi leírja hogy tudod kimérni a tirisztort.Ha az jó,akkor cserélj gyertyát,gyertyakábelt.
Ha a tirisztor rossz cseréld ki,viszont a vezetékek helyét írd fel,esetleg fényképezd le nehogy felcserélődjenek.
Esetleg a gyertya,és a kábel cseréjével kezd,én is azzal jártam meg a múlt héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!