Miért fogyaszt sokat az autóm?
Hirtelen nőtt megy a fogyasztás?
Ha igen, akkor valszeg lambda szonda, ha két lambdás, akkor mindkettőt cseréld.
Másik, nekünk egy Citroen Xsara Picasso 1.6 benzines van, azért fogyasztott sokat hirtelen, és erő csökkenés is észlelhető volt, mert a benzinszivattyú talp szűrője kezdett telerakódni szeméttel.
Párszáz forintos tétel.
Gumi fel van fújtatva?
Lapos gumi is okozhat lassan fogyasztás növekedést.
hőjeladó patron is lehet
hidegebbnek érezteti a motort mint valójában és ezért túl dúsít a mot.vezérlő
Igen, a gumik tökéletesek , nem enged egyik sem...
Kösz a tippet , elviszem a szervízbe hogy nézzék át azt is .
tovabbra is lehet problema a lambdaszondaval ha az olcso kategoriabol vasaroltal... Nekem az a tapasztalatom hogy meg kell venni a jobb minosegut (bosch, denso,stb)de itt sem mindegy melyiket...
A legutolso ilyen szivason egy 2003-as hyundai Coupe 2.7 V6 GT-vel volt mert kiirta a hibat, meg is rendeltem hozza a parat (bosch) es ugyan eltunt a motorkontrol lampa de tovabbra is zabalt mint a diszno es nekem nem ugy ment ahogy kellett volna. Utana neztem kulfoldi forumon es a bosch-t nem szereti (illetve akkor jo neki a bosch ha az ember rak az autoba komplett nyitott kipufogo rendszert es hideglevegos direktszurot...). Egyebkent pedig a Denso valo bele, ki is csereltem es minden helyre allt....
Hát általában 2000-es fordulatnál váltok, de ha sietek akkor van hogy kihuzatom 3000-ig....
Bosch lambdaszondát vettem , gondoltam ha veszek akkor tartson is, ez volt a legdrágább ami ebbe az autóba jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!