Rákóczi Roland kérdése:
Fóliázhatom a hátsó két ablakot plusz a hátsó szélvédőt?
Figyelt kérdés
Kérem az segítsen aki biztos a válaszban. Próbáltam utána járni az igazságnak de egyik helyen ezt a másik helyen azt mondanak. Szeretném a hátsó két ablakot plusz a hátsó szélvédőt fekete fóliázni. Azt tudom h az első két ablak engedélyköteles...de mi a helyzet a hátsókkal? Megbüntet a rendőr ha lefóliázom? Hallottam olyat is, hogy el kell mennem fóliáshoz és ő megcsinálja jó pénzért plusz kapok egy műbizonylatot. Valaki azt mondta h a hátsó ablakokért nem büntetnek... Ki mit tud?2014. ápr. 28. 11:57
2/5 Vizéli László válasza:
Én is úgy tudom kell a műbizonylat, illetve ha fóliás csinálja ott a fólián is rajta van a márkája, és az engedély száma is vagy minek mondják. Nekem nincs műbizonylatom viszont az említett márka és engedély szám, ezek rajta vannak. Nem kötöttek még bele sehol így, műszakin sem.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
kell műbizonylat...de amúgy bármely sötétségű feltehető...
5/5 anonim válasza:
Szia!
A 2 hátsó ablakot, és a hátsó szélvédőt bármennyire lesötétíttetheted, de műbizonylat köteles, és a hologramos matricának az üveg, és a fólia között kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!