Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ausztriabol behozott aeroxom...

Ausztriabol behozott aeroxom kb 65 km/h-val megy, milehet a baja? Ha van benne fojtás akkor hol lehetbenne?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 27. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne baja? Mit vársz egy 50-es robogótól, 150 km/h-t?

Ha le lenne még fojtva, nem menne csak 45-t.

2014. ápr. 27. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
vagy kopott a variátorszíj
2014. ápr. 27. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
hat nem varok 150 et de a gyari aeroxok szoktak ugy 80-85 tel menni amuyg terveztem hogy veszek bele egy sport kiput meg egy uj variátor szettet es hatha jobb lesz
2014. ápr. 27. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
órája szerint megy annyit? , mert ha órája szerint , akkor ott gond van téll, lehet a szíj elvan kopva már tényleg, mert órája szerint 90 körül mennie kéne gyárilag is
2014. ápr. 27. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Teszt: Yamaha Aerox 50 - 2013.

A fojtást az erőátvitel első tárcsájánál levő műanyag távtartógyűrű, egy holtág a kipufogón és a visszavezetés adja. Ezeket elávolítva rögtön 65 km/h végsebességet kapnánk. Az elég lenne ahhoz, hogy ne haljunk meg a sűrű városi forgalomban és élvezhessük is a haladást - ehhez az utóbbi tizenöt év összes robogójának megfelelő futóműve, fékei és felszerelése van.

[link]

2014. ápr. 27. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
ora szerint megy annyit
2014. ápr. 27. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ausztriában a folytások úgy alakulnak (ha jól tudom) hogy 15 éves korig 25km/h, efölött 45km/h önerőből.

Kymco cobra 50cc, ugyan ez volt, 45km/h a max.

Most hogy cserélve lett a CDI, új pillangószelep, szívócsonk, sport pufó, sport variátor, malossi kuplung, így már 92 km/h.

Igaz 40km/h a segédmotor max sebessége, de ezt marhaságnak tartom.

2014. ápr. 28. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
aha ertem:D koszonom a válaszokat
2014. máj. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!