Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kézzel hogyan polírozzam fel...

Kézzel hogyan polírozzam fel az alufelnim peremét?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 16:43
 1/5 dirtboy ***** válasza:

valami fénykép arról a felniről és hogy milyennek kéne kinéznie készen?

kézzel egyébként nem jó alut polírozni,mire a karcok eltűnnek már tükröződni fog,persze ha ez a cél akkor oks.

nemrég én is kézzel szenvedtem de rá jöttem hogy akár mit csinálok nem lesz jó.

géppel durvább papírral kihúztam,szép ezüst színű volt csak karcos a papírtól,mire a karcokat ki políroztam már sötétebb lett.

2014. ápr. 27. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

aha értem kösz a választ.

csináltam képet a felnimről tükör polirt szeretnék elérni csak a peremet akarom.

[link]

[link]

2014. ápr. 27. 17:03
 3/5 dirtboy ***** válasza:
tükör polírhoz már gép kell,kézzel nem fog menni.
2014. ápr. 27. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Kézzel maximum előkészíteni tudod - utána mindenképpen neki kell esni géppel, mert kézzel nem tudod ugyanazt elérni.

Az a felület már elég szépnek néz ki. Olyan 600/800-asig kell előkészíteni a géppel felpolírozás előtt, utána korong meg paszta és úgy lehet szép a felület.

A nem polírozandó felületet érdemes kimaszkolni, utána ahogy írtam 600/800-ig felcsiszolni (vizesen, ügyelve hogy ne legyen hullámos, viszont egyenletes legyen mindenhol), utána pedig nekiesni géppel.

Meg lehet próbálni sima fúró + csapos rongykorong + megfelelő paszta kombinációval is, de a fúró gyenge hozzá. Ha találsz flexbe (khm, sarokcsiszolóba) fogható korongot (mármint ha azzal hozzáférnél rendesen a peremhez), akkor inkább az.

Nincs ismerősöd aki csinált már ilyesmit?

A négy peremért nem biztos hogy megéri befektetni, még akkor sem ha géppel polírozást évente párszor meg is kell ismételni hogy olyan is maradjon.

2014. ápr. 27. 17:28
 5/5 anonim válasza:
Nyomjál rá egy kis kácsazsírt aztán egy rongyal simogasd mig jó nem lesz a felület
2014. ápr. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!