Strycy03 kérdése:
Magas fordulaton miért ráz a motorom?
Figyelt kérdés
Suzuki Rg gamma 80 cc motorrol van szó .
5 Ezres fordulatnál ráz nagyon szinte szétrázza magát .
2014. ápr. 26. 22:46
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. A karburátoron engedtem a levegőcsavaron jó sokat aztán megvadult sokkal erősebb lett, de a kipuffogón meg lehetett látni, hogy szinte nem füstöl. Aztán mikor nekihuztam terepen kipörgött aztán berezgett az egész motor annyira pörgött. Azóta viszább állítottam.. De gondolom te nem állítottál semmin. De amit én tapasztaltam azt tudom mondani, h a henger kenése kicsi. Megjegyzem nem vagyok hozzáértő egyáltalán csak írtam amit gondolok.
3/3 A kérdező kommentje:
nem állítottam semmit , a szilentekkel lehet baj még arra gondoltam van nekem ez az 1 cm vastag gumilapom a blokk alá teszem mindenhová az mennyit segítene?
2014. ápr. 27. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!