Nem büdösödik be a bőr ülés?
Figyelt kérdés
Tudom nem mindennapi kérdés de egy idő után nem lesz büdös a bőr ülés mármint hogy ülök rajta aztán megizzadok vagy nyáron a nagy melegbe meg rápukizok...2014. ápr. 26. 16:28
1/7 anonim válasza:
Az enyém már 8 éves, több mint 200.000km-t ücsörögtem rajta, de semmilyen szaga nincs. Igaz havonta legalább egyszer áttörlöm bőrápolóval.
Valamint az enyém félbőr, tehát pont a fenekem alatt szövet van. De annak sincs semmilyen érezhető szaga.
Szerintem egyébként több szempontból is pont a félbőr a legpraktikusabb.
2/7 anonim válasza:
nem ,ha ápold
kend néha át Johnson babaolajjal
3/7 anonim válasza:
140ezer kilométer, és 5 év van mögöttem.
Néha kuuurvabüdöseket ráfingok, de hetente bőrápolóval átkenegetem az összeset.
Nincs szaga, semmilyen.
4/7 Dörmögő válasza:
Attól függ mennyire ruskós az a puki.☺
5/7 Beviz Elek válasza:
Az enyémbe 17 éves ülések vannak. Nagyon jó illata van a bőrápolótól. Igazából az egész autónak nagyon jó illata van.
6/7 A kérdező kommentje:
3.-4. hahahaha:D akkor énis valami bórápolt kipróbálok
2014. ápr. 26. 18:46
7/7 anonim válasza:
Benzinkúton vettem ilyen kis 330 milist, valami 900 forint volt :)
Sokféle ápoló cuccot találsz a normálisabb kutakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!