Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Vento Cl. Miért áll le...

Vw Vento Cl. Miért áll le menetközben?

Figyelt kérdés

Kérném hanyagoljátok a hülyeségeket. Menetközben mostanában egyszerűen leáll a kocsi és nem indul be. Menetközben elmegy az erő a kocsiból és leáll. Olyan mint amikor elfogy a benzin. Kb 30 perc elteltével megint jó de ez így nincs rendben. Most a karácsony miatt nem tudom elvinni a szerelőhöz így inkább itt kérdezősködök, hogy mi lehet a baja ??

Mondjátok már meg, hogy mitől lehet ez és kb mennyi körül van a javíttatása ?

2009. dec. 23. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda egy komplett autócsere ajánlott! Ez komoly, ugyanis a Ventók tipikus elromlók! Unokatestvéreméknek is volt régen, már akkor is ócska volt, most milyen! Hát olyan, amilyen a Tiéd!

Hogy értve menetközben? Teszem azt például, hogy beindítod, jár egy fél órát a motor, aztán puff? Furcsa...

A helyedben, ha van rá keret, akkor megjavíttatnám olyannyira, hogy el tudjam adni, és helyette egy használt PDTDI Passátra cserélném. Nincs párja.

2009. dec. 23. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
szia. a cliom nekem is csinált ilyet. nem ment a generátor. ha leesett a fordulat simán leállt. aztán hirtelen elmúlt ez a baja... nem tudom,lehet bermuda háromszögben voltam. :)
2009. dec. 23. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
azért a pdtdi-kről is lehet hallanni rosszakat, és ha ott tönkremegy valami az adagolása körül, akkor könnyen lehet hogy olcsóbban kijön az ember egy vento motorcserével :P
2009. dec. 24. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!