Hol tudok eladó tuningolt, sportos, régebbi típusú kocsikat keresni? Melyik autót lehet tuningolni, ami olcsó is?
mitsubishi eclipse, honda civic ami tetszik.
olyat szeretnék,ami olcsó, régebbi, és megfelelő állapotba lehet hozni. sportautó legyen elsősorban.
ehhez mit szólsz? ezt lehet tuningolni is, de már ebben az állapotában is nagyot megy
köszi, de mindenképp ilyet akarok.
pont ezért mondtam, hogy olcsót szeretnék. nekem ez szórakozás lenne,ha tuningolhatnám. és vaktában úgysem vennék semmit.
én csak ötleteket kértem tőletek.
első válaszolónak köszönöm! :)
am elsősorban OLYAN autót szeretnék,amit optikai tuninggal jól fel lehet szerelni.
pl. egy honda civic. optikai tuning, hifi, stb...
Igazából bármiy fel lehet tuningolni és bármi lehet sportos.
Én pl azért vettem egy régi Primerat mert tetszik, kevés jön veled szembe, nem egy tipikus sportkocsi, mégis nagyon szépre meg lehet csinálni.
De ha lenne pénzem 2. autóra amit bütykölgethetek, akkor egy Nissan 200SX-et vennék.
Ezen kívül amik tetszenek és csinálgatják is: Golf III, Civic, Leon, régi Celica, Prelude
szerintem a civic mellett döntök.
köszönöm! :)
Helló én ezeket ajánlom
Ford Probe
Ford Puma
Toyota Celica
Opel Calibra
Opel Tigra
Bmw 320 E30 Coupe
Bmw 320 E36 Coupe
Bmw 320 E36 Compact
Skoda 110R Coupe
Audi 90
Citroen Xsara Coupe
Honda Civic
Mazda 323F
jó választást és vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!