Hogy lehetséges fél évig 1 évig veszlödni a jogosítványal?
Az hogy lehetséges hogy vannak akik egy két hónap alatt szereznek jogsit de halottam olyant is hogy egy évig veszlödött a b kategoriás jogsiért ez hogy lehetséges? Pénz hiány vagy ötször bukik meg mindenből? Vagy mi?
Akkor ha valaki buszal jár be 50 km re tanulni egy évig akkor a busz költség egy évre kb 100-150 ezer és a tanfolyam díj még ennyi akkor 400 ezerből rakott le egy alap b kategoriás jogsit?
Minden vizsgám elsőre sikerült, és gyönyörűen, és azért tartott majdnem 1 évig, mert az oktatóm olyan szinten be volt táblázva, hogy 1 héten csak 1x tudtam menni. Ehhez hozzájött az, hogy voltak hetek, amikor kimaradt, mert amikor én szabadnapos lettem volna, akkor már nem volt szabad órája az oktatónak.
Beleesett a karácsonyi-szilveszteri időszak, ami miatt megint elmarad óra.
És volt egy 1-másfél hónapos időszak, ami egy az egyben kimaradt nálam, mert betegeskedtem.
pl hogy az illető dolgozik e mellette, vagy sem. Ha dolgozik egyértelmű h csak késő du-ként tud menni vezetni, mint a legtöbb ember, ezért hetente max 1szer vagy 2szer tud menni gyakorolni.
aki nem dolgozik tud menni nap közben is vezetni, így akár minden nap tud járni. Hamarabb vezeti le a kötelező km-ert.
És persze van akinek jobban megy, van akinek kevésbé.
bocsánat, aki mondjuk este dolgozik ő is tud menni nap közben vezetni.
Csak az átlag lakósság reggel 8tól 5ig dolgozik, és pont 5 után érne rá vezetni, ezért nehéz időpontot kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!