Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic vagy VW Golf III GTI?

Honda Civic vagy VW Golf III GTI?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Nekem Golfom van és meg vagyok vele elégedve. Inkább a németekben bízom mint a japánokban.
2009. dec. 30. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Civic naná, ne vegyél Volkswagent!

A VTI Civic pedig 8300-ig forog, ahol a Golf már rég halott

, 7-8s alatt van 100on alapból ( http://www.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs) a VW viszont 1 megbízhatatlan vacak!

Jobb a Honda, szebb, sportosabb, megbízhatóbb!

2010. jan. 1. 10:04
 13/18 anonim válasza:

szerintem annyira egyértelmű h a honda!!!!:D

méghozzá sötétkék 3ajtós automata wáltós abból is a hibrid:D

2010. jan. 2. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Golf:) Nekem is az van szét szét füstöl vele a Váci útat:D
2010. jún. 12. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Golf 3 gti 16v.Nekem az van és nagyon meg vagyok vele elégedve!!!!!!!!
2010. júl. 25. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Volkswagen
2010. júl. 25. 12:34
 17/18 anonim válasza:
71%

Ha már van golf tulaj akkor engedjétek meg had szóljak hozzá mint civic VTI tulaj:)

Sajna nem ültem még golf GTI-be igy nemtom összehasonlitani a kettőt.Viszont amit a hondárol tudok,hogy az enyémbe már lassan 200.000km lesz a motorhoz nem volt hozzá nyúlva és remélem nem is lesz:).Az alkatrész árakra annyit tudok mondani hogy most volt nemrég müszakim.120e Ft-ba került.Elsőre soknak hangzik,de mégse.Volt első komplett fék csere,hátsó fékbetét csere,kormánymü összekötö gumiharang.Stbailizátorok,talpasok (saját kérésre) nem lett volna szükséges.Ja és nem gagyi cuccok kerültek bele.Arról nem is beszélve hogy ennyi km után a szerelőm még talált gyári alkatrészt a futómünél! Müszaki dij ami 30 ezer volt.ugyhogy erről ennyit:)Ha egyedül vagyok van hogy leforgatom a bizonyos 8300-as fordulatig és megy is nagyon.Az egyetlen ami nem tetszik benne hogy forgatni kell ahhoz hogy menjen is:(.Viszont kényelmesen is el lehet vele autókázni akkor nekem 8 liter körül megáll.Szóval én nem azt mondom hogy csak a Hondát szabad meg kell megvenni, ne értsetek félre, csak a saját tapasztalatomat irtam le nektek.Szerintem a német autók se rosszak, de a következő autóm is Honda lesz:))Remélem tudtam valamennyire segiteni.

üdv!

2010. aug. 15. 12:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen jó,hogy nem fikáztál,és tudtál normális választ adni.(az előbbi golftulaj).
2010. aug. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!