Milyen 50-es endurót vegyek?
keveset fogyasszon ,legyen megbizhato, ne hagyjon ott az utakon.
városban jarnek vele, de azért egyszer-ketszer kivinném földútra is (nagyon ritkán, es nem nehéz terepre) .
A mostani kilatasaim szerint úgy 110.000-140.000 Ft-om lenne rá. Az is érdekelne , hogy mennyi a vegsebessege egy ilyen gépnek.
Ezeken gondolkoztam : Derbi Senda , Aprilia rx , de nincsenek tapasztalataim.
Ha irtok egy tipust, kérlek adjatok hozza jellemzest, es indoklást. Előre is koszonom!
helló!
szerintem az aprilia rx 50 es az teljesen jó 140 rugóból meglehet venni egy jó állapotú igényes gépet. megbizhtaó 3 literes max fogyasztás 70-80 km/h a vége 80 kilós vagyok. terepen is megállja a helyét, csak olasz gép egy 14es dellorto karbival megy mint az álom. túra motornak is teljesen jó. két tipusa van :
am3 ez egy három sebességes ez a régebbi változat olyan 92 es évjárat.városba, útakra teljesen jó mert nem kell pakolgatni a sebességet
am6 hat sebességes viszonylag újabb 98-2001 ig inkább terepes mert pakolgatni kell a sebességet de megy ez is mint az álom .
nekem van mind2 ill az am6 os az enyém nagyon szupi kis gép.
a derbi is jó csak drága az alkatrész hozzá, igaz olyasmi kinézete van mint az rx-nek, de más a belseje.
ha másvalami felmerült irj nyugottan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!