Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125-ös motort vegyek...

Milyen 125-ös motort vegyek ami megbízható, harapós, és nem kell hetente a szerelőhöz vinni? Hondára nsr125-re vagy Apriliara gondoltam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint pl egy Honda cr125 kb 40le nem motor neked, mert 125 ccm? Szerintem ennek az embernek fingja sincs a motorokról. A váltós motorok trollja ő, más neveken is mindig ugyan azokat a dumákat írja.

Na egy szó mint száz 125ös 2t gyorsaságiból ez az etalon: Aprilia RS 125 és AF, Hinda NSR 125, Suzuki RG 125, Cagiva Mito 125, Yamaha TZR 125

2014. ápr. 19. 14:13
 12/14 lz93 válasza:

Na a kedvenceim... Kisköbcentis gép nem motor. Azert, mert elmúltál 24 vagy mar 30 evesen tetted le az A korlatlant attól még nem biztos hogy tudsz bánni a nagymotoroddal. A kisköbös versenygép aki sportmotoros és nem hagyta ki ezt a lépcsőfokot az tudja, hogy ha valamivel megtanulsz váltani, kanyarodni, dönteni akkor azok ezek a motorok. Hany ember vagja magat szet Honda Cbr meg yamaha R1-6 okkal mert azt hiszik ha mar 100 lo van a fenek alatt azzal nem lehet meghalni.

Nekem Mito Evom van, 21 vagyok 185 cm. Miert jok ezek a motorok? (2Tbol kizarolag olaszt, tehat vagy RS vagy Mito, a tobbi, nsr, tzrt ne, gyengebbek is, kisebbek is, alkatreszt szerezni is nehez hozzajuk). Ez a motor gyarilag fojtas nelkul 38 loeros, vegsebessege 175 korul van, nyomatekos meg alul is, persze ne varj csodat, ezek nem Ducatik. Az, hogy valaki nem tiszteli őket, az nem sportmotoros, hanem az "Sv650-es asszonnyal elmegyünk az üvegtigrishez túrázni és ettől király vagyok"... Ezzel azt akarom mondani, higy vissza lehet szúrni másnak is.

Na a motorokrol

125-ben csak 2T (kivetel a Yamaha R125 4T) es abban is csak Olasz es abban is csak Aprilia Rs vagy Cagiva Mito (Evo).

Mind a kettőt volt szerencsém vezetni, szóval nekem ez a velemenyem.

Inkabb a mito mint az rs mert az Rshez ugyan konnyebben kapsz alkatreszt, de 6500-nal nyit a power, 1-1,5 literrel tobbet fogyaszt, nagyon sok van belole (ez lehet elony is). Vegsebesseg ugyan az, de a mitonal 7250-nel nyit a power az alatt is tudod hasznalni, nekem a hangja is meggyozobb, egy érettebb technika. Nezz korul a forumokban, erdeklodj, nezz meg sokat, es ne hallgass azokra akik szerint a 125 ccm nem motor, mert valszeg te megtanulsz motorozni, mig mas nem... Persze ne ess át a ló másik oldalára ezzel eleg egyszer elkapni egy kátyút 120-nal es vege a dalnak. Szeles utat!

2014. ápr. 20. 10:53
 13/14 László24 válasza:
Ha a megbízhatóságra törekszel,akkor vegyél egy négyütemű robogót,ha gyorsulni akarsz,akkor 2 üteműt...
2014. ápr. 20. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
9mm te milyen motoron kezdted, ha egyáltalán motorozol? Azért kérdezem, mert oltogatod a 125-ös gépeket. Mondok neked egy sztorit, volt a városban egy srác aki vett egy CBR600-as motort (ez volt az első motorja) és játszotta a fejét hogy ő neki milyen gépe van, meg hogy a kis 2T-s gépek milyen ratyik, és ezért ő nem is vett kisköbcentist hanem egyből a "nagykategóriával" kezdi a motorozást. Ment a CBR-ével a városban, turáztatta, lámpánál beállt mellénk, kis 2T-ek mellé majd fikázott és huzta neki mint a hülye. Meguntam, és mondtam neki hogy menjünk ki a helyi pályára és versenyezzünk egyet. Nagy mellénnyel egyből belement, majd ő megmutatja meg hogy mit akarok én a 250-es motorommal, állva hagy meg hasonlók. Eljött a nap, haverjait hívta hogy nézzék meg hogy miként fog legyűrni engem. Azt hozzá teszem hogy én már akkor éve motoroztam (fél év AF1, 1 év RS50, 1,5év RS125 és 2-ik éve volt meg az RS250 de nem gyári Suzuki blokkal hanem Rotax257-el és kihegyezve). Elkezdődött a verseny, odalökte neki és huzatta majd jött a kanyar és szinte állóra fékezte a CBR-t ahol én 70-el belementem a kanyarba, ekkor elé kerültem és előtte is maradtam, a 8-adik körbe leköröztem, egyébként 10körös volt a verseny, holott 350köbcentivel több volt a segge alatt és egy jóval nyomatékosabb motorral versenyzett. Égett a gyerek mint a tábortűz, semmit nem ért a nagymotorjával, mivel első motorja volt tökre nem tudott motorozni mivel nem ismerte a gépjét, csupán az utcán tudott vele menni.
2014. ápr. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!