Hogyan büntethetnek tiltott parkolásért, amikor ott sem voltam?
Történt ez úgy, hogy miután az illetékes város közterület felügyeletének bírsága alapján a városi önkormányzat kiküldte a csekket postán. Erre e-mailben leírtam, hogy mi miért nem lehetett az adott időben, erre nem érkezett válasz (már több napja).
Nincs fénykép, csak egy rendszám és a tulajdonos neve van feltüntetve a bírságon (az a feleségem, mert az övé az autó), meg persze az, hogy miként nem fogadnak el semmilyen fellebezést a büntetés ellen. 30 nap után átadják a lakóhely szerinti rendőrkapitányságnak, akik elbírálják majd az ügyet.
Az adott területen életemben nem voltam mégis büntetést szabtak ki. Mit lehet tenni ebben az esetben? Köszi
először is felejtsd el az emilezést, meg a telefonálást...csak tértivevényes papíralapú levélben reklamálj...
aztán.. készülj fel tanúkkal, hol jártál a kérdéses időpontban, és a kocsi járhatott e a megjelölt helyen?
a legjobb a személyes megjelenés, de ha vannak alapos, tanusítható érveid, akkor először levél..
légy udvarias, mert nincs értelme kivont karddal nyitni...
ha nagy a bírság, akkor érdemes ennek arányában egy közlekedési ügyvédet megkérdezni tanácsadás formájában...
ha egész biztosan nem járt a jármű a helyszín közelében sem, akkor tessék panaszt tenni. de jól gondold át, mert sok térfigyelő is van..
1 jobarat, munkatarsa ugyanigy jart.
a szemetek ott buktak el, h 1 bank, ahol egesz nap a kamera elott allt az auto.
azert ez mar a legalja, legmocskosabb, aljasabb dolog :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!