Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 Enduro?

Egy idegen kérdése:

Simson s51 Enduro?

Figyelt kérdés
Üdv! Egy simson s51 enduróról lenne szó. Pár napja egyszer csak úgy döntött menet közben hogy leáll. Előtte le lett mosva nagy nyomásúval. Kb 10-15 kilómétert ment a megállásig. Azt hittem hogy gyujtás lesz ezért vettem hozzá gyertyát, kábelt, pipát így mostmár néha néha beröffen de meg is áll. Már több ötletem nincs. Válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 16. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
A jobb oldali deklit levetted? Lehet, hogy tele van vízzel, és feleslegesen cseréltél gyertyát meg kábelt és pipát...
2014. ápr. 16. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt még nem próbáltam.

De megnézem!

2014. ápr. 17. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
3 db csavar, és tök könnyen tele folyik a nagynyomásútól, de aztán meg nehezen szárad ki.
2014. ápr. 17. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma megnéztem egy csepp víz sem volt benne
2014. ápr. 20. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor megszívtad.
2014. ápr. 20. 22:54
 6/6 sdasdfa válasza:

üdv neked is nekem is van egy enduróm és volt ilyen baj az előző motorozásnál nekem is, nekem szerintem a gyújtás öregedett el mert meg piszkáltam és jó lett

de az is lehet hogy mosás közben bele folyt a víz a kipufógoba

2015. máj. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!