Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha jog 2JA miért nem...

Yamaha jog 2JA miért nem indul hidegen?

Figyelt kérdés
Ha sikerül berúgni, gyönyörűen megy, semmi gond vele, de ahogy lerakom pár napra nem indul. Eleinte beköpte a gyertyát, én azt hittem az nem jó, de azóta olvastam olyat is hogy öntsek oda benzint, és úgy indulni fog. Azóta a levegő csavaron állítottam, mert tökig be volt húzva, azóta száraz a gyertya. A gyertya kicsit piroskás színű, erről is olvastam hogy ez jelent valamit. Kompresszió, gyertya, vagy mi lehet a gond?

2014. ápr. 16. 12:53
 1/4 János1994 válasza:
gyergya,karbi,vagy egyszerüen csak a karbidat kéne beállitani...
2014. ápr. 16. 13:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Karbi tuti nem, már vagy 3-szor kipucoltam, és soha nem is volt eldugulva. Automata szivatóról olvastam még, hogy elromolhat, de nem akarom szerelőhöz vinni, mert minél olcsóbban akarom megúszni. Ajándékba kaptam a motort, az előző tulaj 4 évig rohasztotta hóban/esőben. Szépen felújítottam, kívülről tiszta rozsda volt, minden csavar be volt rohadva, de eddig bármijét szedtem szét, az tökéletes állapotban volt (karbi, benzincsap stb...), mert csak 7ezer km van benne.
2014. ápr. 16. 14:12
 3/4 kata kata ***** válasza:
Ahogy írod.Lehet gyertya,kompresszió,automataszívató,(ha nem mechanikus van benne),szimeringek,szívócsonk,stb.
2014. ápr. 16. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:
És ha 20-30. rúgásra beindul, akkor melyiket lehet kilőni a 3 közül (gyertya, szivató, kompresszió)? Vagy nagy nehezen bármelyik hibával beindulna?
2014. ápr. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!