Mi a velemenyetek egy fiat barchettarol?
Nekem tetszik még azzal a buta formájával is, amivel inkább szerintem öregesebb, mint fiatalosabb.
Két nagy problémája van:
-FIAT (olasz), és a hozzájuk tartozó esetleges nyűgök
-Elsőkerék hajtás (ha az ember egy ilyen kis kabriót vesz, sportos mocival akkor legyen már hátsókerekes, mint az MX-5
Előnye: annak ellenére hogy kis szériás autó, mégis ha okosan vásárol az ember, olcsón tud alkatrészt szerezni hozzá, hisz a padlólemez, futóművek a Fiat Punto-ból valók, a motor és a hajtáslánc értelemszerűen ugyanaz mint a többi Fiat-nál. Csak a karosszériaelemekre kell vigyázni, sé nem összetörni :)
Nekem 2000-es évjáratú. Hirtelen gyorsul, emelkedő és szerpentin nem jelent akadályt.
Mindenesetre eléggé meggyűlt vele a bajom az elmúlt időkben. Csak akkor vegyél, ha van elég pénzed az esetleges javításra. Sajnos a szerelők nem szeretnek vele foglalkozni, ígyhát irány a szakszervíz, ami baromi drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!