Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a velemenyetek egy fiat...

Mi a velemenyetek egy fiat barchettarol?

Figyelt kérdés
Amit en neztem ki msgamnak az egy fekete 1.8-as (evjarat:1999) 129loero (manualis valto) es 75ezer km van az autoban . Mint tudjuk ez a kocsi nem egy tomeg kocsi. Kinek mi a velemenye mikor az utcan meglat egy ilyet? Fiatalos vagy inkabb idosebb embereknek valo? Muszakilag mennyire megbizhato? Mennyire birja a magyar utakat? Es ami egy fontos tenyezo talan hogy mennyit fogyaszt? Es mii a velemenyetek errol a kulonleges kulsorol?

2014. ápr. 15. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
most ha azt mondjuk öreges akkor nem veszed meg?
2014. ápr. 15. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik még azzal a buta formájával is, amivel inkább szerintem öregesebb, mint fiatalosabb.

Két nagy problémája van:

-FIAT (olasz), és a hozzájuk tartozó esetleges nyűgök

-Elsőkerék hajtás (ha az ember egy ilyen kis kabriót vesz, sportos mocival akkor legyen már hátsókerekes, mint az MX-5

Előnye: annak ellenére hogy kis szériás autó, mégis ha okosan vásárol az ember, olcsón tud alkatrészt szerezni hozzá, hisz a padlólemez, futóművek a Fiat Punto-ból valók, a motor és a hajtáslánc értelemszerűen ugyanaz mint a többi Fiat-nál. Csak a karosszériaelemekre kell vigyázni, sé nem összetörni :)

2014. ápr. 15. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy fogyasztási adatokat itt találsz: [link]

7-9 liter.

2014. ápr. 15. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy fiatalos vagy öreges kocsi-e, de hogy kissé randácska, az biztos. Legalábbis nekem nem tetszik. És az se válik előnyére, hogy elég szűkös a helykínálat.
2014. ápr. 16. 18:47
 5/5 anonim válasza:

Nekem 2000-es évjáratú. Hirtelen gyorsul, emelkedő és szerpentin nem jelent akadályt.

Mindenesetre eléggé meggyűlt vele a bajom az elmúlt időkben. Csak akkor vegyél, ha van elég pénzed az esetleges javításra. Sajnos a szerelők nem szeretnek vele foglalkozni, ígyhát irány a szakszervíz, ami baromi drága.

2014. okt. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!