Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Astra F 1.6 Si-t lehet turbósí...

FJani kérdése:

Astra F 1.6 Si-t lehet turbósítani?

Figyelt kérdés

#Opel #Astra #turbósítása
2014. ápr. 14. 19:34
 1/7 Dörmögő ***** válasza:
Lehet.
2014. ápr. 14. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
hogyne lehetne.
2014. ápr. 14. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak annyiba kerül, mint másik 3 F Astra :D
2014. ápr. 14. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
500hp ki lehet belőle hozni
2014. ápr. 14. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
mindent lehet, csak szerintem felesleges pénzkidobás, mert annyi energiábol, időböl és pénzböl vehetsz bele egy gyári turbós 2.0 16v-t (c20let) ami gyárilag tudja a 204le-t, és ha még az sem elég, pici okoskodással, nagyobb turbónyomás, hengerfej tuningal, és egy chip-el, nemakarok butaságot mondani, de szerintem nyugodtan 250-260 ló fölé csinálhatod, de ne várd tőle azt hogy 7-8 litert fogyasszon. én ezt mondom neked az 1.6os turbositás helyett
2014. ápr. 14. 20:44
 6/7 VarMa ***** válasza:

#5-os jol mondja en is ezt irtam volna le

Bar meg annyi hogy szerintem bontobol vagy hirdetesi oldalrol erdemes venni egy komplett motort, koteggel es a hozza tartozo valtoval (szerintem nincs tobb mint 180e ft de az is lehet hogy meg kevesebb is)....

2014. ápr. 15. 05:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, csak nem sok értelme van.

Egyszerűbb eladni és egy eleve turbós autót venni. Egyébként kb hetente feltesz itt valaki hasonló kérdést...

A motorcsere sem túl jó megoldás. Ha közúton is használni szeretnéd, csak ugyan olyan motorra cserélheted mint amivel kijött a gyárból.

2014. ápr. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!