Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb motor egy...

Melyik a legjobb motor egy golf 2esbe?

Figyelt kérdés
Van egy Volkswagen Golf 1.6 benzines autóm , nem feltétlenül de motort cserélnék, erősebbre váltanék mert nem hiszem hogy sok minden kihozható egy 250 ezer km-t megtett 1.6 erőtlen motorból.Az egész kasztnit felújítattom persze minden papírt rendbe akarok rakatni tudom hogy nem kis pénz az esetleges motor csere pláne a vele járó munka díj stb...
2014. ápr. 13. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hivatalosan csak tipusazonos motorra cserélheted, az meg ugyanaz az 1.6 lehet csak. Ha bele akarsz papírozni egy másik motort, az többe fog kerülni, mint az autó.

Esetleg, ha véletlenül az idő megenné a motorszámot és kapnál egy AF plakettet és az valami véletlen folytán átkerülne egy másik 4 hengeres benzinesre... :D

2014. ápr. 13. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a véletlen műve-e vagy az akkumulátor sav :DD de éppen valamiért nem látszódik hogy tudnék olyat igényelni?:P
2014. ápr. 13. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet olcsóbb lenne egy teljesen új kocsit venni, ahhoz, hogy ebbe nagyobb motort tegyél iszonyat pénz kell és még több szerencse, szóval egyszerűbb és olcsóbb lenne egy új kocsi, erősebb motorral és olcsóbban leszel előrébb. :)
2014. ápr. 13. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van most nézegettem valóban jobban járnék csak hát nem könnyű megválni az autómtol :3 :DDd
2014. ápr. 13. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Abba a motorba se 250e van.

Az 1.6-os motornak jól kellene vinnie.

2014. ápr. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!