Lehet robogóval túrákra indulni,100-150 km-es útra? (Bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Gilera Stalker 50 típusú robogóm van (50 ccm). Olastam olyat hogy 600 km-es túra robogókkal, lehetséges ez? Meglehet tenni 120 km-t 1-2 pihenővel úgy hogy egy 2 ütemű léghűtéses motor túl élje? Meg persze a vissza út is 4-5 óra múlva. Össz vissz 200-300 km a távolság. Lehetséges volna ez a nyári melegben? A motor műszakilag teljessen rendben van, semmi probléma nem volt az eddigi 6 év alatt vele.2014. ápr. 13. 20:58
1/3 anonim válasza:
szerintem lehetne persze 1-2 pihenővel ahogy írtad, én vizes aprilia sr 50-el ment egyhuzamba 67km-ert , de bírnia kell neki, hát mért ne bírná? normál sebesség mellett simán, de pihenő kell azért szerintem a levegő hűtés miatt
2/3 anonim válasza:
Azt mondják hogy a léghűtéses robogónak bírni kell csak nem szabad túlhajtani és tartósan emelkedőn haladni.
Én 40km-es távot megtettem már az 50-es léghűtéses robogómmal úgy hogy a fele utat kb 70-el, szinte nyélgázon.
Ennyi bőven elég is volt, messzebbre nem mennék robogóval
3/3 anonim válasza:
Szereztem egy Ecobike 4 ütemű 50 ccm-es kis gépet.
másfél hónap alatt nyomtak bele 4120 km-t, túrázásokkal.
Léghűtéses, de nagyon jó kis gép.
25ezer forintot megért :D
Egyébként nyáron mi is tervezünk többszáz km túrát, de szerintem robogóval mert a simson nem tudom hogyan bírná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!