Autó kormánya nagyon kopott mire utal? Szét lehet hajtva vagy csak ilyen gyenge minőségű lenne a ford kormánya?
Na ez a tipikus külföldről max 200ezer ft-ért behozott, leszilikonozott,
tekert órás roncs.
Kívülről lehet szép a képeken de élőben valószínűleg már rosszabb a helyzet.
De aztán lehe én vagyok a hülye és 78.800 km van benne és jól jár aki megveszi (mert lesz olyan) vagy nem.
11 éves autóban 78 ezer?
Ez vissza tekert tuti....de ettől függetlenül nem biztos hogy rossz autó
Az enyémben 74 ezer van, pedig már 15 éves, és tuti nem tekert, mert újonnan vettem, de azon kívül, hogy kicsit fényes a kormány, az ég világon sehol semmi kopás nincs rajta! Szerintem ahhoz, hogy ilyen rongyosra kopjon egy kormány, legalább 250 ezret kell fogdosni, még ha azt vesszük, hogy kabrió, és esélyes, hogy lehajtott tetővel állt a napon, tehát bántotta az UV sugárzás, akkor se nézhet ki így 78 ezer után, én minimum 150, de inkább 200 ezerre saccolnám...
Ettől függetlenül lehet jó állapotban, bár azért egy gondoskodó tulaj, nem hiszem, hogy sajnált volna egy pár ezer forintos kormányvédőt, hogy ne így nézzen ki...
Azért annyira ne szóljátok le a külföldről behozott autókat, mert nem egy ismerősöm használja így.
Megvette 200-300 ezer forintért kint, lepapírozták, és járnak vele gond nélkül.
Most vettem egy autót én is Hollandiából, 300.000 km van benne, 200.000 forint volt, és tökéletes.
Audi A4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!