Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alufelni utólagos festés hogyan?!

Alufelni utólagos festés hogyan?!

Figyelt kérdés
Vásároltam az autómhoz gyári alufelnit,olcsón,de azért van rajta egy két karc stb.Láttam,hogy már lehet venni krómszerű festéket is(a felnim nem krómozott).Mi a garancia arra,hogy normálisan rátapad az előző rétegre,egyáltalán hogy lehet újrafesteni egy alufelnit?Ugyan úgy,mint bármilyen más fém alkatrészt?

2014. ápr. 11. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy kell, mint mást.

De krómfestéket én nem vennék, egyrészt az nem lesz króm színű, másrészt egyáltalán nem lesz tartós.

Főleg a keréken, ahol nagy igénybevételnek van kitéve, a legjobban éri a víz, kavicsok...

2014. ápr. 11. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
ugyan ugy kell lefújni mint bármi mást... de 2szer minimum fújd le... fekete vagy a ezüst(szürke) szerintem is jobb választás
2014. ápr. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!