Hol lenne szerviz?
3 hónapra hazaköltöztem Svédországból, viszont a kocsi olajcserés, ha csak nem muszáj nem mennék vissza Svédországba miatta, mivel egy BMW M6 Hurricane RR-ről lenne szó nem szívesen vinném " szimpla " szervizbe, tehát a lényegi kérdés az lenne, Budaörs környékén van-e szerviz ahol hasonló autókkal foglalkoznak és értenek is hozzá? Márkaszervízzel próbálkoztam, ott konkrétan nem vállalták el.
Negatív kommenteket nem kérek a kocsi miatt, kérem csak az írjon, aki tudna segíteni.
küldd ki trélerrel, aztán Svédországban szakszerűen lecserélik neked a hurrikánban. Valami nagyon egyedispeciális a leeresztőcsavar?
Nézd már meg az okostelefonodon hogy hol van béjemvé szerviz Budapesten még. Talán a buta magyarok egy olajat le tudnak cserélni.
Na vártam az első ilyen választ...
1. Mint mondtam nem kérek rá kommentet, hogy mért ez a kocsi, ez tetszett, innentől én dolgom.
2. Ha annyira ki kell vinnem akkor kimegy a saját kerekén is, minek tréler...
3. Láttad már közelről a motorterét? Nem? Nem a leeresztőcsavar és hasonlók a gond, hanem egyrészt olyan kell aki garanciát vállal arra amit elvégzett, arról nem beszélve, hogy nem csak úgy van, hogy beleöntöm az olajat és kész, bár halkan megsúgom a leeresztőcsavar is jól el van rejtve, csak hogy picit igazad legyen.
4. Gondolhatod, hogy már nézegettem neten, hogy van-e valami szervíz ahol foglalkoznak vele, de nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!