Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van Pakson egy csomó...

Miért van Pakson egy csomó embernek BMW- je meg Audija?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam a városban, és meglepődve tapasztaltam, hogy milyen autókkal mászkál rengeteg ember. Ilyet máshol eddig nem tapasztaltam, nagyon durva :O
2014. ápr. 9. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Pacsirtamező utcában pedig dugó...

Egyértelmű.

Magyarország jobban teljesít.

2014. ápr. 9. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
évek óta járok oda rendszeresen, egyáltalán nincs többnek mint Budapesten. viszont sokan dolgoznak az erőműben, ahol azért jól fizetnek.
2014. ápr. 9. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom aki az erőmüben dolgozik az nem minimálbéres, és viszonylag kiszámitható biztos jővedelem. Ha egy picit elvonatkoztatsz Pakstól, és az esetleges provokativ szándékodtól, hasonló nagy cégek (Suzuki, Audi, Mars Magyarország, stb) vonzáskörzetében is hasonló jelenségekre figyelhetsz fel.
2014. ápr. 9. 13:50
 4/5 anonim válasza:

Példa rá Győr, a szülővárosom. 7 éve jöttem pestre, amikor megyek Győrbe, mindig meglep, mennyivel gazdagabb város. Talán még pest belvárosában sem látni annyi 5m+ os német kocsit, mint győrben.

Érezhető, hogy az Audi megvetette a lábát.

2014. ápr. 9. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Abszolút nincs provokatív szándékom, szeretem Paksot és egyáltalán nincs bajom azzal, hogy ilyenek ott a viszonyok, csak kíváncsiságból kérdeztem mert meglepődtem :)
2014. ápr. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!