Bmw 316i (coupe) vagy Vw Golf III 2.8 VR6? Melyik éri meg jobban? Bmw (1997) 800. 000ft, Golf (1993) 700. 000ft
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 20:06
1/6 anonim válasza:
Köze nincs a két autónak egymáshoz. Erre a golfra a gatyád rá fog menni, ha csak nem gazdag emberként hobbiautónak vennéd felejtsd el. Az egyik egy benzinzabáló szörny aminek csak a teljesitményadója éves 100e+ a másik egy egyszerű kultúrált bmw.
2/6 anonim válasza:
Ezeketet hogy lehet összehasonlitani??Ha gyors kocsi kell akkor vr6.Ha városba kocsikázni egész nap akkor 316i.
3/6 anonim válasza:
Vegyél inkább egy 2000 körüli Volvót. A Volvók is jók, hasonló árban fiatalabbat tudsz venni. A Volvóknak hasonló a megbízhatóságuk, a fogyasztásuk, és ami a legjobb, nem lopják őket!
4/6 A kérdező kommentje:
konkrétan persze hogy nem lehet a kettőt összehasonlítani , de most ez a két típus tetszik és ezek között vacilálok melyiket érdemes. Mondjuk gondolom a bmw-t is meglehet csinalni kicsit erősebbre.. mert azért nekem számít a teljesítmény is :)
2014. ápr. 8. 23:03
5/6 anonim válasza:
Akkor vegyél 318i-t az már megy valahogy.
6/6 anonim válasza:
Akkor már legyen 325i vs VR6. Nekem semmi bajom a golffal, de az E36 kópé az nagyon eltalált formájú autó, én azt választanám, valami böszme nagy motorral. Kár, hogy nem volt bennük V8 gyárilag :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!