Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam? Új VW...

Melyiket válasszam? Új VW Golf 1.6 hitelre, féláron, közel három éves, teljesen hibátlan megkímélt - benzin pénz hiánya miatt is -,1,8-as szép Renault Senic, bőrkárpittal, full extra közeli felszereltségben? - félek a buktatóktól a Renault-nál.

Figyelt kérdés

Melyiket válasszam 4-5 évre? Számomra kockázat mentes hitelre. Egy Új VW Golf 1.6, vagy féláron egy közel három éves, teljesen hibátlan, megkímélt - ismerőstől, az autót is kívül-belül ismerem (ismerőst kisegítve így amúgy), de hát most még viszonylag fiatal - 1,8 szép Renault Senic, bőrkárpittal, meg minden anyám kínjával? - félek a sok szervizelés esélye és érték vesztés miatt a Renault-tól.

Amúgy dolgozom mint egy állat, tehát sok használat és km bírása fontos, autópályán is sokat közlekedem, sőt ott többet.

Írhatnátok érveket ellenérveket, ha tuti infó.

Baromi parás téma, ez a francia autó, úgy jó magyar módra nálam.

2014. ápr. 8. 08:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem, hogy mi köze van a huszonnyolcadik rokon állampolgárságának és vallásának az autóvásárlással kapcsolatban feltett kérdéshez? :D

Ahol nem volt pénz benzinre, ott szervízre sem valószínű, szóval hiteles autót a helyedben nem vennék.

Tehát ezek alapján a Golf. Ha vigyázol rá, karbantartod, akkor 15-20 évig ki fog szolgálni.

2014. ápr. 11. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs azt félreértettem, hogy te vennéd hitelre, a Renault nem hiteles. De ettől még a többit fenntartom, amit írtam róla.
2014. ápr. 11. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!