Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha besoroltam lápánál balra,...

Ha besoroltam lápánál balra, és időközben jobra akarok menni akkor átsorolhatok a jobb oldali sávba, úgy, hogy mellettem záró vonal van mert másodikként állok a besorolásban?

Figyelt kérdés
Ez azért történhet meg, mert forgalmi vizsgán én megyek elöl. Ekkor ha későn kapom meg az utasítást akkor nem tudom, hogy mit csináljak.

2014. ápr. 7. 21:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem oda vissza működik a kommunikáció.

Van 3 adó vevó(vóki tóki). Ebból egy az oktatónál kettő pedig a vizsgázónál. A vizsgázónál be van rakva zsebbe és ki van vezetve egy hangszóró a fülhöz. Szóval vissza szólni nem tudunk. Pedig sok esetben jól jönne, ha gyakorlás során rögtön a helyszínen, vagy közvetlen utána meg tudnánk beszélni a problémát. Csak ugye akkor nekünk is nyomkodni kéne a gombot amikor beszélni akarunk. Meg nem biztos, hogy szerencsés lenne ha egyszerre próbálnánk beszélni :)

2014. ápr. 7. 22:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, ha nincs utasítás akkor egyenesen kell tovább menni.

De majd megpróbálok nem túl gyorsan menni és nem lehagyni az oktatót így nem valószínűleg nem fog bekövetkezni ez az eset. De ha mégis akkor megyek tovább mintha nem hallottam volna semmit.

(Néha egyébként van olyan, hogy másnak a hangját is halljuk, múltkor valami nő beszélt:) ,az oktatónk férfi.)

2014. ápr. 7. 22:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Valamit egyébként nekem is mintha mondott volna az oktató, hogy ha valamit elrontok akkor nem baj ha más irányba megyek, csak szabályos legyen.
2014. ápr. 7. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha más irányba mész akkor menny arra és állj meg a legközelebbi lehetőségnél ahol szabályosan tudsz. És várd meg őket. Nekünk ezt mondták anno.

"Néha egyébként van olyan, hogy másnak a hangját is halljuk, múltkor valami nő beszélt:) ,az oktatónk férfi."

Nekünk vizsgán volt ez, csak ott a másik hang igencsak hasonlított az oktatóéra, és követtük is az utasítását :D

Aztán oktatónk szólt gyorsan hogy ne mennyünk arra az nem ő volt, akkor mind a ketten, kicsit szabálytalanul, de mentünk tovább egyenesen. Szerencsére vizsgabiztos rendes volt, nem problémázott vele.

2014. ápr. 8. 15:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Ma elmondta nekünk is az oktató, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mit mondott, vagy nem tudjuk pontosan, hogy hova soroljunk akkor mondta, hogy mennyünk arra amerre szabályosan tudjuk :D

De lényeg a lényeg, hogy ma meglett mindenkinek a vizsga akiket ismerek :)))))))

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

2014. ápr. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!