Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez is hibának számít vizsgán?

Ez is hibának számít vizsgán?

Figyelt kérdés
Ma voltam vezetni, és azért állított félre az oktató és cseszett le, mert belementem egy kátyúba... Ez a vizsgán hibának számít, vagy leszarhatom? :D
2014. ápr. 7. 20:08
 1/9 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam :-)
2014. ápr. 7. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
mikor én jártam vezetni , az oktató engem is ezzel baszogatott, hogy direkt belemegyek ...vége fele már annyira felbaszott ezzel , hogy azért is belementem xd... de amúgy ja vizsgán is lehetőleg kerüld ki :)
2014. ápr. 7. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Ajj ne már... csinálják meg normálisra az utakat. Azt miért nekem kell figyelni, hogy b-lf.sz.k és nem képesek megcsinálni? -.-"
2014. ápr. 7. 20:29
 4/9 Dörmögő ***** válasza:
2014. ápr. 7. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
ajj ne már, meg kell tanulni vezetni.... ajj ne már...
2014. ápr. 7. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
azért mert te ülsz a kormánynál mazsola. és nem tudsz vezetni, azt csak te gondolod hogy tudsz.
2014. ápr. 7. 20:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó, nem vitatkozok. Szia!
2014. ápr. 7. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én igazából oktatáson mindig kikerültem a gödröket, de vizsgán nem nagyon. Arra gondoltam, hogy véletlen a kerülgetésbe rámegyek a felezőre vagy megállapítja, hogy nem tudom egyenesen tartani az autót és megbuktat vb. és nekem nem ért annyit. Az oktatóm forgatta a szemét, de 3500 ft-os óradíjba egy tizen éves autóval szerintem belefért. Azóta is kikerülöm őket, de a vizsgán a vb. nem szólt érte. De lehet hogy egy morcosabb szólna érte :)
2014. ápr. 7. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet h a kocsit féltette....
2014. ápr. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!