Ma sajnos 4valag hó esett a kocsira és lefagyott az ablak is el akartunk indulni lesöpörtem az autót,bejáratás melegítés közben és mielőtt indultunk kértem egy jégkaparót(mert sok cucc volt a csomitartóban)
és ameddíg én elkezdtem söpörni a csomitartó tetejét addíg a rokonom elkezdte lekaparni a jeget a szélvédőről és apám elkezdet kiabálni hogy ne csináljuk mert felsértjük, megkarcoljuk az üveget,meg hogy nem vagyunk normálisak hogy lekaparjuk az ablakról stb.De hát ha egyszer szükség van rá akkor mit csináljak?úgysem fog 1 óra alatt leolvadni róla menni meg muszály volt.Azért van hogy lekaparjuk nem?
2009. dec. 19. 20:00
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem odaírni hogy nem lehetett kilátni rajta azért kapartuk le
2009. dec. 19. 20:02
2/6 anonim válasza:
A műanyag jégkaparó nem tesz kárt az üvegben.
2009. dec. 19. 20:08
3/6 anonim válasza:
Az üveg rendkívül kemény anyag, még a legtöbb acélnál is keményebb. Éppen ezért nagyon nehéz megkarcolni, mert egy anyagot karcolni csak nála keményebb anyaggal lehet. A műanyag jégkaparó tehát nem tud kárt tenni az üvegfelületben. Egyébként csak érdekességként jegyzem meg, hogy ablakkeretek festése után is hasonló eszközzel szokták levakarni a felesleges festéket az üvegről, annak pedig acél éle van és az sem karcolja meg az üveget, inkább kicsorbul.
2009. dec. 19. 20:26
4/6 anonim válasza:
tudok jobbat ilyen jeg sprayc lefujod az uveged azzal a spray el es le olvad a jeg csak varni kell 5 percet sajna nem tom a nevet de ha be utod a googleba biztos kihozza
2009. dec. 19. 21:11
5/6 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak: jégoldót neki
az üveget meg lehet sérteni, de nem a jégkaparóval, hanem a kosszal, amit a jégkaparó tologat az üvegen, akár a porszemek is képesek apró karcokat ejteni az üvegen, e én is szoktam nagy ritkán használni, ha nincs más megoldás
2009. dec. 19. 21:57
6/6 anonim válasza:
A jégoldó ugyan gyorsan hat, de pillanatok alatt elkezd viszafagyni, ha nincs szerencséd, akkor, mikor már elindultál. Inkább a jégkaparó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!