Triack kérdése:
Szétmált olajszűrőből levált műanyag be tud jutni a motorhoz?
Figyelt kérdés
Vettem egy használt autót. Gondoltam csinálok rajta egy olajcserét de nagyon régen lehetett rajta cserélve és az olajszűrő már gyakorlatilag szét volt málva benne. Hiányzott a széléről egy darab műanyag. az lenne a kérdésem hogy be tud valahol problémát okozni a kenési rendszerben, esetleg az olajszivattyúnál?2014. ápr. 6. 09:42
1/4 anonim válasza:
Gondolom hogy ez a henger papírszűrő ami benne van ebben a kocsiban. Egyszerűen vedd le a szűrő másik végéről is a műanyagot és nézd meg hogy a nyílások valamelyikébe beletudod-e rakni. De amit kicsavartál a szűrőházat nézd meg hogy nincs-e benne a tetejébe. de szerintem nem tud belemenni sehol a motorba de azért nézd át
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A tetejéből kivettem mert az is benne maradt. ez az aljáról hiányzott. Attól félek hogy vagy most vagy már régebben belekerült az olajdeknibe vagy valahova. Amúgy kipróbáltam és nincs baj csak félek hogy egyszer valamikor problémát okoz.
2014. ápr. 6. 10:17
3/4 kata kata válasza:
Nem valószínű mert a karternél is van szűrő a szivattyú előtt.
4/4 A kérdező kommentje:
ez igen megnyugtató. kb 1 cm-es darabról van szó azt meg akkor csak megszűri.
2014. ápr. 6. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!