Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan győzzem meg apámat,...

Hogyan győzzem meg apámat, hogy ne egy 125-ös aprillia robogót vegyen kezdő kétkerekűnek, hanem egy normális motort?

Figyelt kérdés

Nekem van rá jogsim, ő még csak tervezi hogy leteszi rá. Szóval hivatalosan magának venné, de mivel ő autóval szeret járni, illetve meg is mondta hogy milyen jó lesz majd az nekem ha el kell ugrani valahova...

Persze ő pénze meg minden, de tudtok a motorhoz még indokokat. Mondtam neki, hogy az sokkal stabilabb, kényelmesebb, még valami?

2014. ápr. 3. 17:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

de azért egy motoron kényelmesebb rajta ülni, és a kanyarokban is stabilabb.

már mutattam, cbf 125 öt, és a ybr 125 öt is, de nem nagyon hatotta meg...

ha mégis akadna egy jó ötlet a meggyőzésre azt is írhatod, mert fordítva már sikerült volna. Elég lenne ha elolvasná az utolsó kommentet amit természetesen azért köszönök.

2014. ápr. 3. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Használtat akar venni, vagy újat? Kérd meg szépen, hogy ha neked is szánja a gépet, és ő nemigen használja vegyen normális motort. Ráadásul keress olcsóbbat, mint amennyi a kiszemelt robi ára.

A robogó nem motor, de pl. a KTM Duke 125 igen...

2014. ápr. 4. 07:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Homda cbf 125. Nagyobb kerék, jobb úttartás, sokkal jobb futómű, ha később nagyobb motort akarsz vezetni sokkal tapasztaltabb leszel és nagyobb az esélye, hogy nem ölöd meg magad, ráadásul talán még apud is kedvet kap egy nagyobb motorhoz és akkor lehet veretni neki....
2014. máj. 19. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!