Wolskvagen Lt 35-nek mekkora a tankja és mit tudtok róla mondani sürgös lenne?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 22:14
1/14 anonim válasza:
Én azt tudom róla mondani hogy nem így hívják.
Azt nem tudom hogy sürgős-e.
2/14 anonim válasza:
? nélkül nem lehet kiírni, amúgy ha jól tudom 70 és 110 literes tankokkal árulták őket.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszike és még annyit hogy mindegyik 4 sebességes?
2014. ápr. 3. 20:08
4/14 anonim válasza:
4-esről hallottam eddig csak, de nem tarom kizártnak, hogy létezik 5 sebességes.
5/14 A kérdező kommentje:
És az miért van hogy nem tudok 60km/h val többet menni?
2014. ápr. 6. 10:31
6/14 anonim válasza:
Nem tilt le? Próbáld meg, hogy alacsonyabb sebességfokozatban mennyire pörög fel a motor.
7/14 A kérdező kommentje:
Tiltani nem tilt mert 1-2-3 sebességbe jolmegy de mikor felteszem 4.be akkor 60nál többet nem megyez miért lehet?
2014. ápr. 7. 17:00
8/14 anonim válasza:
Érdekes hibajelenség nagyon, hiába nyomod a gázt nem prörög jobban a motor?
9/14 A kérdező kommentje:
Igen igy van nem pörög és a gáz pedál se csinál semmit de szerdán megy szerelőhöz és kiderül h mi a baj,kiváncs vagy rá majd megirom itt,ja szerintem is érdekes
2014. ápr. 7. 20:20
10/14 anonim válasza:
Írd meg mindenképp, kíváncsi vagyok rá, szerintem vagy valami a tiltásnál hibásodott meg vagy egyéb elektronikai hiba elsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!