Vásárolta egy Passatot, ugyan olyan fajtájút évjáratút mint ami a hirdetésben van. Azért vágtam be, hogy mindenki konkrétan tudja, hogy melyikre gondolok. Nem akartam épp ilyen kocsit, de rendkívűl baráti áron vettem. Kérdésem lent! Van-e benne?
Mivel nem igazán értek ezekhez a kocsikhoz,annyit tudok hogy ezeket a világból is ki lehet hajtani.Ami valószínüleg igaz,mert a munkahelyemen kettő van belőlük,az egyikben 650ezer van a másikban 480ezere km van(hibamentesen,persze a kopó alkatrészeket nem számolva).(ne írja senki,hogy kérdezzem meg azokat,mert főnökök járnak velük és szerintem kis túlzással az olajat se tudnák megnézni).Azt szeretném tudni,hogy van-e benne kettőstömegű lendkerék!?Mert az a gáz,hogy eddig két szerelőt kérdeztem egyik szerint igen másik szerint nem.Kérem olyan írjon,aki biztosra tudja,hogy van-e benne vagy akinek ilyen kocsija van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!