Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyen autókat lehet a kulcsáv...

Plasztik@ä kérdése:

Melyen autókat lehet a kulcsával indítani?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 2. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

Az újabb vagy a drágább autókat :)Nagyon sok ilyen van. Én ilyeneket láttam eddig: Passat, Audi, Mercedes.

Sőt már olyanok is vannak, hogy kulcs sem kell. Ha nálad van a kulcs pl. a zsebedben, táskádban és x méterre mész az autóhoz, akkor kinyílik és csak egy gombot kell az autóban megnyomnod és beindul.

Ha meg eltávolodsz tőle, akkor automatikusan bezárul.

2014. ápr. 2. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Elméletileg minden autót. Képzeld el, ha a szomszéd kulcsával indulna az autód. a sajátjával meg nem.
2014. ápr. 2. 18:23
 3/7 aculluca válasza:
91%
többet lehet kulccsal indítani mint amit nem, te hol éltél eddig?
2014. ápr. 2. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
minden autót lehet indítani a kulcsával. az már más kérdés ha nem indul be mert rossz. de minden autó indul a kulcsával... azért találták ki hozzá a kulcsot hogy zárható legyen, minden kulcs különbözik egymástól, ezért nem tudod elindítani a szomszéd BMW-jét a fiat polski kulcsoddal.
2014. ápr. 2. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak nem 1000 éves kocsi, akkor még a fizikailag ugyanolyan kulcsok sem 100%, hogy az azonos típusú autókat indítják, ha van bennük immobiliser, lehet, hogy utastérbe be tudsz jutni, de elinditani nem.
2014. ápr. 3. 02:51
 6/7 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak köszönöm
2014. ápr. 3. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még a kérdést se értettem. Milyen lakatot lehet a kulcsával nyitni?
2014. ápr. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!