Lada kasztniba suzuki swift motor?
Megoldható?
1200, 1300, 1500, 1600as ladák esetében.
Bármi megoldható bármivel.
Csak ez konkrétan baromság.
Ha beleépítek egy kis fogyasztású motort egy erősebb kasztniba az miért baromság?
Konkrétan milyen átalakításokkal járna? LE tudnám redukálni a lada fogyasztását?
Mivel járna egy ilyen átalakítás?
Megterveztetni, teljes tervdokumentációval engedélyeztetni, a kifogásolt részeket újraterveztetni, újraengedélyezni, stb. Papírmunka: 1-2 év, és alsó hangon másfél- két milla.
Ezután megfelelően felszerelt műhelyben szakemberekkel a tervdokumentációnak megfelelően elvégezni a beépítést (kis vasas munka), és már át is adhatod minősítő vizsgálatokra a gépet. Kis papírozgatás, kis javítgatás, kis herce-hurca, kb. másfél év (és újabb 1-2 misi) befektetésével meg is kaphatod az elvi forgalomba helyezési engedélyt. Ezután már csak egy szigorított műszaki vizsga (az egyedi építés miatt), és már van is rendszámos, szuzi motoros ladád.
Más kérdés, hogy a befektetett pénzből rég autót vehettél volna, a ráfordított időből és idegeskedésből pedig mégegyszer megkereshetted volna az árát.
Még jó hogy engem nem tudtok lepontozni.
Hallottam én is a trabi és egyéb tuningokról. Tuti lehetséges.
Egyébként mekkora átalakítás lenne? Gondolom a motor a váltóval mindenképp.
Miért olyan nehéz egy lada ?
Kétféle módon oldhatod meg. Ezért mind a két végletnek igaza van. Legálisan vagy illegálisan.
Rajtad ál, hogy bevállalod e. De az biztos, hogy csak akkor éri meg, ha ez a dédelgetett szürreális álmod. De ha racionális és következetes akarsz lenni a költségeket tekintve. Akkor nagyon rosszul csinálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!