Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo nexi-ához hol találok...

Kollar1000 kérdése:

Daewoo nexi-ához hol találok kábelezési rajzot?

Figyelt kérdés
Daewoo nexiának világitási gondja van. Végig néztük a reléket. A bisztositékot folyton kifüstöli Kellene valami rajz vagy útmutató. A bekötéshez mert gondolom zárlat van. Ami rajzot találtam az nem magyar. Légyszi ha tudtok segiteni linkeljetek. Köszönöm
2014. ápr. 1. 20:14
 1/4 Alex67 ***** válasza:

Az alábbi linken találsz egy 68 oldalas kézikönyvet, amiben a Nexia teljes elektromos rendszere szerepel.

Minden benne van, ami elektromosan működik a kocsiban.

Sajnos angol nyelvű, de a kapcsolási rajzoknak köszönhetően egyértelműek az ábrák, és a kapcsolások.

Íme a link:

[link]

Amennyiben ettől sokkal részletesebb leírásra van szükséged, akkor íme egy 483 oldalas komplett Nexia katalógus, amiben a kocsiban szereplő valamennyi alkatrész pontos megnevezése, kódszáma(i), valamint beépítési, és összeszerelési sorrendje megtalálható.

Az elektromos részt az 5. fejezet taglalja a 266-302 oldalakon.

(Nem a lapon lévő oldalszámozást kell figyelni, hanem a pdf olvasó által mutatott oldalszámot.)

Íme az elérhetőség:

[link]

(Forrás: [link]

Amennyiben végképp nem boldogulsz az előbbi ábrák alapján, akkor érdeklődhetsz kapcsolási rajz után itt is:

[link]

Remélem tudtam segíteni.

2014. ápr. 1. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm,.
2014. ápr. 1. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
igen én is eszt találtam meg..és néztem minta luki nyúl..:)
2014. ápr. 1. 20:46
 4/4 george52 válasza:
Dewoo nexia ferdehátu autómba,nem világít az óra,és nem mutat a vízhőfok jelzőóra.Vajon mi lehet a bajj?Hol keesgéljem?
2018. júl. 11. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!