Suzuki rf 400r v Kawasaki zzr400?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb motor? Turazasra hasznalnam.2014. márc. 31. 17:59
1/2 anonim válasza:
SZia. Vicces. Én is pont ezek között vaciláltam tavaly. :)
Én ZZR-t vettem. Nagyon megbízható gép. Szerintem szebb is jobb is mint a Suzuki. Szerethető vas. Arra kell figyelni hogy ha veszel és nem pöcc röff a moci hagyd ott a halálba. Zizi sor 4-es szóval ha rendben van a cucc akkor a világ végére elvisz.
Ha kérdeznél valami konkrétumot csak rajta.
2/2 A kérdező kommentje:
én már pár éve álmodozom róluk. De eddig anyagihelyzetem nem engedhete meg. a tesztek 90%át már átolvastam . De sajnos senkise tud, úgy irni a motorjárol, hogy ne magasztalja. Megértem hogy minden szülöneka saját gyereke a legszebb csak vétel szempontyábbol megnehezitik a dolgom. Egy negatívót tudok a suzukiról hogy néha nehezen indul. Alap vetően kawasakis vagyok, csak ezek körülbelül egyosztály egymás vetélytársai. a vétel valószniüleg karácsonyra tervezem adig meg még megnézek párdarabaodt. Mondjuk van még pár tipus a tarsajomba ami érdekel. Köszönöm a válaszodat. bocsi a helyesírási hibákért
2014. ápr. 5. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!