Simson S51 (N)?
Szóval simson S51, se index, se akkumulátor, tudtommal ezt S51N-nek hívják, az S51 fapados változata.
Lehet kezdeni vele valamit? Lehet tenni bele akkumulátort és tenni rá indexet? Kicsit szeretném csak átalakítani.
( Esetleg valaki nem tudja, esztétikailag hogy lehetne kicsit "tuningolni"? Pl. kicserélni a tankot, stb. )
Ugyanígy néz ki. Mint ha az enyémről készült volna a fotó ( na jó, az enyémen van 1-2 benzinfolt, de ettől eltekintve ugyanilyen ).
Itt az enyém példának:
http://www.youtube.com/watch?v=EWZmMX2fexA
Gyárilag ez is N-es volt, aztán sok pénzbe és időbe telt mire így megcsináltam.
Ha tényleg akarod, sikerülni fog! Jó munkát!
Így van, ahogy előttem írják, LEGO.
Az enyém is ilyesmi felszereltséggel került hozzám, most 70/4F, 4sebesség, tirisztoros gyújtás, ETZ első és hátsó teló, indexek, fordulatszámmérő és Cagiva Mito első fék figyel raja.
Ez a történet a kormánycsapágycsészén, és a féknyereg konzolján kívül semmi egyedi alkatrészt nem igényelt, minden mást netről/cimboráktól szereztem be hozzá.
Az említett két alkatrészt összesen anyaggal, mindennel 10 ezer forintért csinálta a sarki forgácsoló ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!