Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes tovább gyüjtögetni...

Érdemes tovább gyüjtögetni egy 6-os Golfra vagy elg egy 5 is?

Figyelt kérdés

Nyilávn a 6 os golf jobban néz ki, nekem is jobban tetszik bár az 5 ös is szép.

Milyen motorokkal ajálanátok?

2014. márc. 28. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én beérném egy ötössel is, 1.6 benzines motorral.
2014. márc. 28. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
gyűjtögess tovább és vegyél egy 7est
2014. márc. 31. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

1.6i alá szerintem ne add, ha pedig fiatal vagy kerüld a Dieselt.

Hidd el, tapasztalat. Nem kicsit nevettek körbe mikor az első gyorsulásomnál 100 méter kormot húztam magam után.

2014. márc. 31. 14:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Most van 1,8 m egy jó 6 os golf 2,5 nél kezdődik, lehet hogy veszek fel kis hitelt és megveszem. Sokkal jobban adja mint az 5 de az 5 is szép :)

10 évig biztos használnám 1,4 motor az negyon gyenge?

2014. márc. 31. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát elvisz ahová kell.... de nem nagyon tud többet.
2014. márc. 31. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
vagy vegyél egy 2010-es focust 1.8m-ért és lesz egy 5 ös golfnál jobb autód 6-osnál fiatalabban :D
2014. márc. 31. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen a 6-ost vedd.

Az a 700 000 nem olyan sok és ha majd elakarod adni 10 év múlva akkor megtérül ez a befektetés.

Az 5-ös belseje túl egyszerű míg a 6-osé nagyon szépen ki van dolgozva és a felhasznált anyagok minősége is kiváló.

Vezettem 1.2 TSi-t(6-os Golf), nem egy erőbajnok de alacsony fordulaton is nyomatékos a turbónak köszönhetően.

Hajtottam már 1.4 TSI-t is és én ezzel a motorral venném a 6-ost fekete vagy ezüst metálba.

Sok sikert a vásárláshoz.

2014. márc. 31. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
ha 10 évre veszel autót akkor tsi-t kerüld el nagy ívben( kisturbobenzin=rövid élettartam) sőt még cr tdi sem egy örök darab, a bosch nem akarta adni a nevét ehhez a befecskendező rendszerhez, többek között kisporolták belőle a gázolaj hűtött, tehát 10 év múlva kb. olyan lesz mint a most 10 éves mondeok meg meganeok. 1.6 szívó-n meg az egy 1.9 pd tdi-n kivül nincs hozzájuk jó motor
2014. márc. 31. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!