Ápr.10. én vizsgázok KRESZ-ből, megvan a teszt program csinálom de eddig mindig 63-55között vannak a pontjaim (65től van meg) ti hogyan készültetek rá?
odafigyeltem az oktatáson és amikor lement akkor csak 60 fölöttiket csináltam itthon, volt olyan nap hogy vagy 30at megcsináltam és akkor már nagyjából begyakoroltam akérdéseket is, Vizsgaszigorúmódba told legjobb amire odakerülsz könnyü lesz.
68pontot vizsgán összeszednem:D (1.re) Siekrülni fog nyugi:D
Egyszer elolvastam a konyvet,majd a tesztkonyvben letakartam a valaszokat es osszeirtam azokat a kerdeseket,ahol hibaztam.Ezeket megint elolvastam.A teszt programot csak utana kezdtem hasznalni.Ha jol emlekszem 1 olyan proba tesztet produkaltam amivel megbuktam volna.Ha akadt hibas valasz azokat megint felirtam es megint elolvastam.Az utolso 30 tesztben nem hibaztam es a vizsgan sem.Oktatasra nem jartam.
Lehet,hogy ez soknak tunik,de csak 2 nap forditottam ra a szabadidomet, utana pedig napi 20-30 percen keresztul csinaltam a teszteket ellenorzeskent.A vizsga elott 1 hettel kezdtem tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!