Ki mennyire tudta lealkudni az eredeti vételárat?
Figyelt kérdés
Autó vételekre lennék kiváncsi. Kérlek írjatok menni km óra állást, típust, és évjáratot. Köszönöm:))2014. márc. 25. 18:35
11/11 A kérdező kommentje:
Igen igen ez lenne a legelső ami saját lenne. Szüleimnek ugyan van egy daewo kalos ide is adják bármikor, de sajnos én kiskorom óta olyan vagyok hogy nem szeretem használni más tulajdonát. Meg még még is csak sokkal másabb maga az érzet ugye hogy van egy Saját autód=) te ápolgatod, szépíted, mosod:) stb.. Nah igen megpróbálom úgy tetetni mint ha nem nagyon érdekelne, na meg persze ott lenne a kp a zsebemben és az elég nagy előny hogy 500 helyett 400 at odanyomok a kezébe hogy nézd itt van cseréljünk:D Amúgy azért nem szeretnék sokat költeni, mert nem lenne sokat használva az autó. Tudom sokan mondták hogy akkor meg minek akarok, de nah... úgy se értik meg. Jó igazuk is van sok a fenntartási költség de akkor is:D Egyszer élünk amit megszeretnénk venni, azt igen is vegyük meg. Persze megfelelő körülmények közt.
2014. márc. 26. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!