Yamaha BW'S 50 megvétele?
Figyelt kérdés
Hello Mindenki! Nyár elején fogok ballagni általánosból. Ballagásra Mindenkitől pénzt fogok kérni. Egyik ismerősömnek van egy ilyen Yamaha gépszörnye, eladó. 30-40e körül eladná Nekem. Én ezen kívül még költenék rá, egy olyan 60-70ezret. Nos, 2 éve nem volt beindítva, azóta a teraszon állt! Én használtam utoljára. Akkor ment, mint a meszes. Egy picit csöpög belőle az olaj, ill. eltört a kipuffogó csonk is. Szerintetek milyen vétel lenne? Én nagyon szeretném ezt a robogót, tetszik nagyon. Egy Leo-Vince TT kipuffogót vennék rá, egy 70-es Malossi hngerszettet, egy görgő szettet, lekapnám a hátsó sárvédőt, és vennék rá egy teleszkóp emelőt hátulra. 2005/4-havi smkp amúgy. Én lennék a 4.-ik tulaj. Minden papír megvan hozzá. Nem egész 6500-km van benne.2014. márc. 25. 13:48
1/4 A kérdező kommentje:
*hengerszettet*
14/F vagyok amúgy. Jogsi nincs, csak néha használnám, egyfajta élmény motorozásokkor.
2014. márc. 25. 13:51
2/4 anonim válasza:
jogsi nincs? , akkor ezeket az álmokat is verd ki a fejedből addig... abból a pénzből inkább rakd le a jogsit amit a hengerre meg stb-re költenéd, és a motort hozd rendbe , majd miután ezek megvannak , utána tuningold ha akarod.. de nem tudom miez a 70-es őrület... csak a gond lesz vele... ha nem megy rendesen azért szereled...ha megy rendesen azért fogod szerelni mert tönkremegy valami újra..de te tudod
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy még nincs! Vannak bajok a fogalmazási készségemmel, tudom:D Nyáron leteszem persze az 'AM' kat.-át.
2014. márc. 25. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!