Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha BW'S 50 megvétele?

Yamaha BW'S 50 megvétele?

Figyelt kérdés
Hello Mindenki! Nyár elején fogok ballagni általánosból. Ballagásra Mindenkitől pénzt fogok kérni. Egyik ismerősömnek van egy ilyen Yamaha gépszörnye, eladó. 30-40e körül eladná Nekem. Én ezen kívül még költenék rá, egy olyan 60-70ezret. Nos, 2 éve nem volt beindítva, azóta a teraszon állt! Én használtam utoljára. Akkor ment, mint a meszes. Egy picit csöpög belőle az olaj, ill. eltört a kipuffogó csonk is. Szerintetek milyen vétel lenne? Én nagyon szeretném ezt a robogót, tetszik nagyon. Egy Leo-Vince TT kipuffogót vennék rá, egy 70-es Malossi hngerszettet, egy görgő szettet, lekapnám a hátsó sárvédőt, és vennék rá egy teleszkóp emelőt hátulra. 2005/4-havi smkp amúgy. Én lennék a 4.-ik tulaj. Minden papír megvan hozzá. Nem egész 6500-km van benne.
2014. márc. 25. 13:48
 1/4 A kérdező kommentje:

*hengerszettet*

14/F vagyok amúgy. Jogsi nincs, csak néha használnám, egyfajta élmény motorozásokkor.

2014. márc. 25. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
jogsi nincs? , akkor ezeket az álmokat is verd ki a fejedből addig... abból a pénzből inkább rakd le a jogsit amit a hengerre meg stb-re költenéd, és a motort hozd rendbe , majd miután ezek megvannak , utána tuningold ha akarod.. de nem tudom miez a 70-es őrület... csak a gond lesz vele... ha nem megy rendesen azért szereled...ha megy rendesen azért fogod szerelni mert tönkremegy valami újra..de te tudod
2014. márc. 25. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy még nincs! Vannak bajok a fogalmazási készségemmel, tudom:D Nyáron leteszem persze az 'AM' kat.-át.
2014. márc. 25. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor mehet a dolog :)
2014. márc. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!