200 ezerért jó választás a Suzuki Swift?
Hu de nagy arca van az utolsó előtti 56 %-os válaszadónak :D
Gratulálok mindenki nevében ügyes vagy vegyél új autót csak ne hencegj már vele és ne nézd le a másikat aki örűl egy 20 éves autónak is.
Mielőtt leszólnál az én autóm is nemrég töltötte be az 1 évet,de attól még nem nézek le másokat mert csak 2-300.000 ft-os autóra tellik nekik.
Ugyanis alig 2 éve még én is egy 19 éves xarral jártam (ahogy te mondanád)és még mindig azt használnám,ha nem arra kéne az autó amire most használom.
Ja és képzeld az a xar már 21 éves családban maradt és még mindig megy!
Attól meg ha elromlik valami rajta azt meglehet javíttatni, sőt a rozsda se nagy ügy azt is ki lehet javítani a kasztnin.
És lehet hogy az aki 200.000-es xatr vet még 200.000-ból jó állapotba hozza apránként a járgányt ,te meg még 10 év múlva is a banknak fogod törleszteni a lízinget ameddig bírod,utána vissza adod az autót.És a 20 as éveit taposó bontószökevény 2 pár keréken tulajdonosa meg jót nevet majd rajtad ,hogy a bank lefoglalta az autódat és az érték vesztési különbözetet meg ugyan úgy nyögöd még mindig.Így se autód se pénzed csak hiteled.
Na melyik is a jobb?
Még valami azt meg egyenesen elfelejtheted hogy az új autót nem kellesz szervizelni ugyanis ha még el sem romlik ,de a garancia alatt köteles vagy vinni a kötelező szervizekre amit hozzá teszem a legtöbb esetben nincs ingyen!
vagyis annyiba kerül kb egy kötelező szerviz mint pl egy 20 éves suzukiba egy komplett motor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!